ChoirMate-profilen tilhører deg og brukes på tvers av korene du er med i. Den inneholder navn og bilde, opplysninger koret har bedt om, delingsvalgene dine og innstillinger for appen og nettversjonen.
Åpne profilen din
I appen
- 1
Åpne Meny
Trykk på Meny i navigasjonen nederst.
- 2
Åpne profilen din
Trykk på navnet og bildet ditt øverst i menyen.

- 3
Åpne profilinnstillingene
Trykk på innstillingsikonet øverst til høyre.

På nett
- 1
Åpne kontomenyen
Klikk på navnet ditt øverst til høyre.

- 2
Velg Rediger profil
Velg Rediger profil for å åpne profilredigeringen.

Endre navn og bilde
Skriv inn fornavnet og etternavnet du vil at andre medlemmer skal se. Velg det nåværende bildet eller plassholderen for å legge til et nytt bilde.
Tips
Et tydelig og oppdatert bilde gjør det enklere for medlemmene å kjenne hverandre igjen, særlig i et nytt kor.
Stemmegruppe og kortilknytning
Hvis du bruker ChoirMate uten å være med i et kor, kan du velge stemmegruppen som passer best. Dette hjelper ChoirMate med å fremheve relevant øvingsmateriale.
Etter at du blir med i et kor, er rollen og stemmegruppen en del av medlemskapet i det koret og administreres av en koradministrator. De kan være forskjellige fra kor til kor, så en endring i den personlige profilen endrer dem ikke.
Legg til personopplysninger
Et kor kan be medlemmene om opplysninger som telefonnummer, fødselsdato, adresse, kjønn, høyde, nødkontakter eller egendefinert informasjon. Bare feltene koret har bedt om, eller som allerede inneholder informasjon, vises.
Du legger inn og vedlikeholder opplysningene dine selv. For standardfeltene åpner du et felt for å velge hvem som kan se det i hvert kor:
- Ikke delt holder opplysningen privat
- Bare administratorer deler den med korets administratorer
- Alle medlemmer gjør den synlig for medlemmene i koret

Info
Kontroller delingsvalget for hvert kor. Du kan dele den samme opplysningen forskjellig med ulike kor.
Det kreves et korabonnement som inkluderer denne funksjonen for å be medlemmer om utvidede personopplysninger.
Tilpass innstillingene dine
Lenger ned i profilredigeringen finner du innstillinger som gjelder kontoen din. Avhengig av plattformen og funksjonene du har tilgang til, kan disse omfatte:
- språk i brukergrensesnittet
- styring av lydspilleren og opptaksformat på mobil
- notevisning og mørk modus for noter
- innstillinger for piano og podkast
- varslingsinnstillinger
- kalenderinnstillinger og synkronisering


Ikke alle innstillinger finnes på begge plattformene. Åpne appen når du vil endre en innstilling for avspilling eller opptak på mobil.
Kontoinnstillinger og lagring
E-postadresse, passordvalg og muligheten til å slette kontoen ligger nær bunnen av profilredigeringen. Les de relaterte artiklene før du gjør en endring på kontonivå.
I appen vises Lagre øverst til høyre etter at du har gjort en endring. På nett bruker du Lagre nederst i dialogboksen. Enkelte skjermer for personopplysninger lagrer separat når du går tilbake til profilredigeringen.