Kristine Bjørnbak
Kristine Bjørnbak
1 de dezembro de 2023 - 2 min de leitura

Vores hverdag i koret er blevet nemmere, så vi kan fokusere på alt det sjove!

En ny æra for Gospel Unlimited

Før vi skiftede til ChoirMate i Gospel Unlimited oplevede vi ofte forvirring og misforståelser i den interne kommunikation. Vi brugte flere forskellige platforme som hjemmeside, Facebook gruppe, beskedtråde, Google Sheets mm. Med ChoirMate har vi samlet det hele ét sted, og tilvænningstiden har været kort. Vi var allerede efter den første måned virkelig glade for at bruge appen.

ChoirMate samler det hele ét sted

Den største fordel ved ChoirMate er, at vi kan inkludere alle medlemmer på én platform og kommunikere effektivt både til hele koret og til fx stemmegrupper. Desuden kan vi dele noder, køreplaner, referater og arkivere det, så alle kan tilgå det efter behov. Desuden er chatfunktionen supergod og giver en god mulighed for medlemmerne at kommunikere internt. Generelt er kor-administrationen blevet meget mere effektiv og enkel.

Brugervenlighed i fokus

Appens brugervenlighed gør det let for alle at engagere sig uden tekniske udfordringer, og det klare overblik over lydfiler giver kormedlemmerne en god mulighed for forberedelse og øget præstation. For korledelsen er kommunikationen blevet nemmere og muligheden for målrettet kommunikation sørger for en velkoordineret korpraksis.

Gospel Unlimited

ChoirMate imponerer med sin omfattende funktionalitet og brugervenlighed. Den udgør allerede en vigtig ressource for korledelsen og medlemmerne, der søger en effektiv og organiseret koroplevelse med øget sammenhængskraft.

Tudo o que seu coral precisa,
reunido em um só lugar

Leia mais abaixo da foto

Listas de ensaio
Domine o repertório

Listas de ensaio

Comece a praticar por conta própria sempre que tiver um momento livre, instantaneamente.

Ouça em qualquer lugar, a qualquer hora

Não importa se você está a caminho do trabalho, da escola ou em casa. A lista de ensaios curada para o próximo concerto está sempre disponível.

Controlado por editores

Membros designados do coral são responsáveis por atualizar as listas de ensaio para o seu grupo vocal. Como as listas de ensaio são compartilhadas, os outros membros do grupo podem facilmente começar a praticar. Por que perder tempo e energia procurando os melhores arquivos de áudio, quando alguns editores podem facilitar para todos os outros?

Os bons resultados do aumento da prática autônoma são tanto ouvidos quanto sentidos.

Leia mais experiências com o ChoirMate