Kristine Bjørnbak
Kristine Bjørnbak
December 1, 2023 - 2 min read

Vores hverdag i koret er blevet nemmere, så vi kan fokusere på alt det sjove!

En ny æra for Gospel Unlimited

Før vi skiftede til ChoirMate i Gospel Unlimited oplevede vi ofte forvirring og misforståelser i den interne kommunikation. Vi brugte flere forskellige platforme som hjemmeside, Facebook gruppe, beskedtråde, Google Sheets mm. Med ChoirMate har vi samlet det hele ét sted, og tilvænningstiden har været kort. Vi var allerede efter den første måned virkelig glade for at bruge appen.

ChoirMate samler det hele ét sted

Den største fordel ved ChoirMate er, at vi kan inkludere alle medlemmer på én platform og kommunikere effektivt både til hele koret og til fx stemmegrupper. Desuden kan vi dele noder, køreplaner, referater og arkivere det, så alle kan tilgå det efter behov. Desuden er chatfunktionen supergod og giver en god mulighed for medlemmerne at kommunikere internt. Generelt er kor-administrationen blevet meget mere effektiv og enkel.

Brugervenlighed i fokus

Appens brugervenlighed gør det let for alle at engagere sig uden tekniske udfordringer, og det klare overblik over lydfiler giver kormedlemmerne en god mulighed for forberedelse og øget præstation. For korledelsen er kommunikationen blevet nemmere og muligheden for målrettet kommunikation sørger for en velkoordineret korpraksis.

Gospel Unlimited

ChoirMate imponerer med sin omfattende funktionalitet og brugervenlighed. Den udgør allerede en vigtig ressource for korledelsen og medlemmerne, der søger en effektiv og organiseret koroplevelse med øget sammenhængskraft.

Everything your choir needs,
gathered in one place

Read more below the picture

Practice lists
Nail the repertoire

Practice lists

Get started with self-practice whenever you have a spare moment, instantly.

Listen anywhere, anytime

Whether you are on your way to work, school or at home does not matter. The curaded practice list for the next concert is always available.

Editor controlled

Appointed choir members are responsible for updating the practice lists for their vocal group. Since the practice lists are shared, the fellow group memebers can easily get started practicing. Why waste time and energy finding the best audio files, when a few editors can facilitate for everyone else?

The good results from increased self-practice are both heard and felt.

Read more experiences with ChoirMate