Kristine Bjørnbak
Kristine Bjørnbak
1 de diciembre de 2023 - Lectura de 2 minutos

Vores hverdag i koret er blevet nemmere, så vi kan fokusere på alt det sjove!

En ny æra for Gospel Unlimited

Før vi skiftede til ChoirMate i Gospel Unlimited oplevede vi ofte forvirring og misforståelser i den interne kommunikation. Vi brugte flere forskellige platforme som hjemmeside, Facebook gruppe, beskedtråde, Google Sheets mm. Med ChoirMate har vi samlet det hele ét sted, og tilvænningstiden har været kort. Vi var allerede efter den første måned virkelig glade for at bruge appen.

ChoirMate samler det hele ét sted

Den største fordel ved ChoirMate er, at vi kan inkludere alle medlemmer på én platform og kommunikere effektivt både til hele koret og til fx stemmegrupper. Desuden kan vi dele noder, køreplaner, referater og arkivere det, så alle kan tilgå det efter behov. Desuden er chatfunktionen supergod og giver en god mulighed for medlemmerne at kommunikere internt. Generelt er kor-administrationen blevet meget mere effektiv og enkel.

Brugervenlighed i fokus

Appens brugervenlighed gør det let for alle at engagere sig uden tekniske udfordringer, og det klare overblik over lydfiler giver kormedlemmerne en god mulighed for forberedelse og øget præstation. For korledelsen er kommunikationen blevet nemmere og muligheden for målrettet kommunikation sørger for en velkoordineret korpraksis.

Gospel Unlimited

ChoirMate imponerer med sin omfattende funktionalitet og brugervenlighed. Den udgør allerede en vigtig ressource for korledelsen og medlemmerne, der søger en effektiv og organiseret koroplevelse med øget sammenhængskraft.

Todo lo que tu coro necesita,
reunido en un solo lugar

Lee más debajo de la imagen

Listas de práctica
Dominar el repertorio

Listas de práctica

Comienza a practicar por tu cuenta cuando tengas un momento libre, al instante.

Escucha en cualquier lugar, en cualquier momento

No importa si estás camino al trabajo, a la escuela o en casa. La lista de práctica seleccionada para el próximo concierto siempre está disponible.

Controlado por editores

Los miembros del coro designados son responsables de actualizar las listas de práctica para su grupo vocal. Dado que las listas de práctica son compartidas, los demás miembros del grupo pueden comenzar a practicar fácilmente. ¿Por qué perder tiempo y energía buscando los mejores archivos de audio cuando algunos editores pueden facilitarlo para todos los demás?

Los buenos resultados del aumento de la práctica individual se escuchan y se sienten.

Lee más experiencias con ChoirMate